Particulieren

Bij de bouw of verbouwing van een woning, worden er door de aannemer altijd plattegronden en bouwtekeningen verstrekt. Vaak geven deze al een grof beeld van de ruimte die gaat ontstaan.

Hoe die ruimte vervolgens in kan worden gedeeld, of wat de daadwerkelijke afmetingen zijn, valt vaak niet van een plat aanzicht of bouwtekening af te lezen. Ook kan het zo zijn dat er onvoldoende zicht is op het eindresultaat van een verbouwing, of ontbreken de ideeën om een ruimte zo logisch mogelijk in te richten. Precies bij dit soort vraagstukken kan blank-page helpen.

Door middel van een volledige uitgewerkte 2D of 3D visualisatie, krijg je een goed beeld van de maatvoering, ruimte-indeling, de mogelijkheden voor het interieur, positiebepaling en nieuwe ideeën.

De prijzen voor het laten maken van een plan/ontwerp zijn vaak een struikelblok. Bij blank-page bieden we dit dan ook op meerdere mogelijkheden aan, startende met een 2D/3D schetsvoorstel. Deze maken we geheel in zwart wit, zonder verdere toevoeging van materialen of texturen. Dit scheelt in de eerste stap veel tijd, wat resulteert in een scherpe prijs.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens achter via de button of bel voor meer informatie.

_Let’s fill the page!